Vuit raons per revisar el teu vehicle abans de vacances

Segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), l’any passat es van fer, els mesos de juliol i agost, més de 93 milions de desplaçaments per les carreteres espanyoles, amb un increment del 17 % en accidents mortals respecte a l’any anterior.

L’envelliment del parc, amb una antiguitat mitjana que ja supera els 14 anys, perjudica clarament la xifra de sinistres ocorreguts i la seva gravetat. El 41 % del parc actual ara té més de 15 anys, i fa deu anys només el 12 % arribava a aquesta mitjana d’edat.

Conscients d’aquesta realitat, Nissan fa una campanya anual per a la revisió dels vehicles dels seus clients, amb un enfocament especial a aquells que tenen més de tres anys d’antiguitat.

Segons declaracions de Patricia Rocha, directora de Postvenda de Nissan Iberia, «cal assegurar-se que el cotxe estigui en perfectes condicions per garantir la seguretat i el confort dels seus ocupants mentre estan en ruta. Per això, des de Nissan fem una crida a tots els conductors perquè facin una posada a punt del seu vehicle en un taller oficial Nissan abans de sortir de vacances».

Nissan ha elaborat un catàleg de vuit raons per les quals revisar el teu vehicle és important per afrontar els nostres desplaçaments amb més seguretat i eficàcia.

 1. Seguretat: les operacions preventives de revisió inclouen peces crítiques per a la seguretat, com ara frens i pneumàtics.
 2. Confort: les revisions d’elements com ara la suspensió, les rodes i la climatització tenen un impacte directe en la suavitat de la conducció i en la comoditat per als ocupants.
 3. Perllongament de la vida útil del vehicle: els manteniments periòdics prevenen problemes més greus i augmenten el bon funcionament del vehicle durant més temps.
 4. Augment de l’eficiència del combustible: el canvi regular de l’oli adient per al tipus de motor, així com el canvi de filtres i la revisió de pneumàtics, permeten un consum més eficient i un estalvi per al conductor.
 5. Millora del rendiment: el manteniment regular permet que el vehicle funcioni a la màxima capacitat.
 6. Evitar reparacions costoses: la revisió regular del vehicle permet detectar problemes potencials i corregir-los abans que esdevinguin una reparació de cost elevat.
 7. Valor de revenda: un vehicle que demostri haver passat regularment les seves revisions en un taller oficial i equipi recanvis originals té més valor al mercat.
 8. Confiança: finalment hi ha una raó que engloba totes les altres, i és la confiança que produeix saber que el vehicle té el suport de la garantia i la qualitat que només un taller oficial Nissan pot oferir per la seva experiència, formació, equipament i adaptació a la tecnologia Nissan i a l’ús de recanvis originals.

En aquest sentit, les revisions efectuades als tallers oficials de Nissan inclouen 80 punts de reconeixement sistemàtic. Nissan fa un examen complet de diagnosi per detectar qualsevol anomalia amb especial atenció a:

 • Sistema de frenada
 • Pneumàtics
 • Sistema de suspensió
 • Funcionament del motor
 • Sistema elèctric
 • Alineació de fars
 • Control dels airbags
 • Cinturons de seguretat
 • Estat de la corretja de transmissió
 • Canvi d’oli i substitució dels filtres d’aire i oli
 • Revisió dels nivells de líquid de fre i refrigerant
 • Estat dels eixugaparabrises i sistema de climatització, entre d’altres 

Nissan camina cap al doble objectiu de zero accidents i zero emissions, en el desenvolupament del pla Ambition 2030. L’ús de sistemes avançats de seguretat activa i passiva en els models, que inclouen sensors i càmeres, ofereix una experiència de conducció més relaxada i segura. Però la política preventiva de Nissan no s’acaba aquí, i s’ocupa també de garantir la seguretat dels seus clients des de la postvenda a través d’un programa de manteniment personalitzat i amb tota l’experiència i la garantia que només els Serveis Oficials Nissan poden oferir als clients.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Toyota CH-R: Ha tornat per revolucionar

Nou Toyota CH-R: Ha tornat per revolucionar

El llançament del Toyota C-HR original va ser un referent tant per a Toyota com

Posterior
El Hyundai IONIQ 5 N ja entra a la fase final de proves a Nürburgring

El Hyundai IONIQ 5 N ja entra a la fase final de proves a Nürburgring

El IONIQ 5 N, Hyundai Motor ha fusionat la seva Plataforma Modular Global

També et pot interessar
Total
0
Share