Peugeot avança cap a un futur sostenible amb el llançament dels nous Peugeot 208 i 2008 electrificats

Peugeot dóna un pas endavant cap a una mobilitat més sostenible amb la introducció de versions híbrides suaus dels seus models PEUGEOT 208 i 2008, oferint avantatges mediambientals i de rendiment.

La reconeguda marca francesa ha posat en marxa una nova etapa en la seva estratègia d’electrificació amb la introducció de versions dotades de hibridació suau (MHEV) per als seus populars models, els PEUGEOT 208 i 2008, que destaquen al segment B. Aquesta iniciativa representa un pas significatiu cap a un futur més sostenible en el món de l’automoció.

La innovadora motorització MHEV, disponible amb potències de 100 CV i 136 CV, es combina amb una caixa de canvis de doble embragatge e-DCS6. Aquesta configuració no només ofereix avantatges ambientals, amb la possibilitat de circular amb “zero emissions” durant el 50% dels trajectes urbans gràcies a la recàrrega automàtica de la bateria, sinó que també proporciona beneficis pràctics com l’accés a zones restringides de les ciutats espanyoles gràcies a l’etiqueta ECO de la Direcció General de Trànsit.

Amb una autonomia en mode 100% elèctric d’aproximadament 1 quilòmetre a velocitats inferiors a 30 km/h, aquesta nova oferta de Peugeot destaca pel seu compromís amb la reducció de les emissions i el consum responsable. Les xifres homologades de consum i emissions milloren en un 15% en comparació amb les motoritzacions de gasolina PureTech.

A més de les seves qualitats mediambientals, la tecnologia híbrida 48 V també ressalta pel seu rendiment i plaer de conduir. Mitjançant l'”efecte boost”, el motor elèctric de 21 kW auxilia el propulsor de gasolina PureTech per millorar l’acceleració, especialment a baixes revolucions. A més, l’arquitectura de les seves cadenes de tracció MHEV assegura canvis de marxa suaus i còmodes, amb un manteniment simplificat.

El Nou PEUGEOT 208, que arriba ara al mercat espanyol, porta l’èxit del seu predecessor a una nova era amb una forta aposta per l’electrificació, el rendiment i un disseny dinàmic amb detalls d’alta gamma. Amb una identitat de marca renovada, destaca pel seu design esportiu que homenatgeja al lleó que identifica la marca, present al logotip renovat que ara es fon subtilment amb la carrosseria.

El Nou PEUGEOT 2008, amb una estètica SUV destacada, incorpora la nova imatge de marca amb un disseny robust i musculós. El seu interior, amb nivells elevats de confort i acabats de qualitat, ofereix una experiència de conducció excepcional, amb tecnologies com el PEUGEOT i-Cockpit® i una pantalla de 10″ integrada al salpicadero. A més, les funcions de seguretat avançada, com la càmera de visió trasera HD i el Pack Safety, reforcen la conducció segura i les prestacions d’aquesta berlina.

En resum, Peugeot està liderant el camí cap a un futur més sostenible i innovador amb aquesta nova gamma electrificada, proporcionant als consumidors no només eficiència energètica sinó també un alt nivell de rendiment i confort en la seva experiència de conducció.

Total
0
Shares
Anterior
Al-Attiyah, el gran aliat de Loeb pel final del Dakar

Al-Attiyah, el gran aliat de Loeb pel final del Dakar

El qatarià ajudarà al seu company d'equip a guanyar el trofeu Touareg

Posterior
Loeb li aguanta el pols a Sainz i continua retallant minuts

Loeb li aguanta el pols a Sainz i continua retallant minuts

El francès és la gran alternativa al madrileny pel trofeu Touareg

També et pot interessar
Total
0
Share