QUADIS amplia la xarxa de concessionaris amb l’adquisició d’una part de Grup Andreu a Girona

Amb l’absorció de part del Grup Andreu a la seva estructura, QUADIS es reforça a Catalunya i permet al Grup incorporar en un únic concessionari totes les marques del Grup Stellantis: Citroën, DS, Opel, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo i Peugeot.

QUADIS, la xarxa més gran de concessionaris i tallers oficials d’Espanya, continua amb la seva expansió a Catalunya. El grup fa un pas més a Girona amb l’adquisició de Garage Andreu, companyia que passa a fusionar-se amb Gicauto, el concessionari de QUADIS a la província. Aquesta operació permet la creació de QUADIS Andreu, el concessionari més gran de la zona, amb més de 30.000 m2 de superfície. Després de l’acord, QUADIS té el 65% de QUADIS Andreu, mentre que la companyia gironina compta amb el 35% restant.

Actualment, QUADIS lidera les vendes de vehicles a Girona a través de Gicauto, amb més de 1.450 unitats venudes a l’any. El nou concessionari QUADIS Andreu, que neix de la fusió, vorejarà els 3.000 vehicles venuts a l’any. “La creació de QUADIS Andreu ens permetrà tenir encara més força a Catalunya i, concretament, a les comarques gironines, però alhora respon a una tendència del sector, que cerca concentrar punts de venda per mostrar diferents marques en un únic espai – assegura Pol Soler, CEO de QUADIS-; a més, la compra ens permet traslladar tots els nostres avenços tecnològics, digitals i de processos que serveixen a tota la nostra xarxa de concessionaris per oferir un millor servei postvenda a un nombre més gran de clients”.

Impuls del Grup Stellantis
El naixement de QUADIS Andreu permet a Stellantis reunificar marques a través d’un únic actor a cadascuna de les zones del país on és present. L’objectiu passa per implementar establiments multimarca on el client pugui conèixer en persona les diferents ensenyes del grup.
Després de l’operació, Quadis incorpora a Girona totes les marques del Grup Stellantis: Citroën, DS, Opel, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo i Peugeot, que estaran disponibles al nou concessionari QUADIS Andreu ubicat al número 8 del carrer Antoni Barnés i Gultresa, a Girona. A més, durant el 2024 s’instal·larà Peugeot Gicauto a l’oferta d’aquestes instal·lacions de la ciutat. En total, QUADIS Andreu comptarà amb 200 treballadors que oferiran un assessorament personalitzat al client per orientar-lo davant de l’àmplia oferta de vehicles multimarca.
A més, QUADIS manté la seva presència a tota la província, amb centres a Girona, Blanes, Figueres, Olot i Mont-ras, els quals sumen més de 30.000 m2 de superfície en total.

QUADIS ANDREU serà operatiu a partir del dia
2 de gener de 2024

Sobre QUADIS
QUADIS és la xarxa més gran de concessionaris i tallers oficials d’Espanya. Amb més de 80 anys d’experiència, la companyia està present actualment a tots els segments del mercat amb més de 120 centres i representant 32 marques, mantenint la proximitat i el servei personalitzat als seus clients. Amb l’objectiu d’oferir la millor qualitat del servei, QUADIS abasta una àmplia gamma de vehicles com són les bicicletes, motos elèctriques, cotxes nous, d’ocasió o km0, adaptant-se a les necessitats de tots els clients. A més, la companyia treballa diàriament per garantir la millor experiència i el servei integral als clients, oferint una proposta completa amb productes i prestacions com el finançament, assegurances, lloguer o gestió de flotes, entre d’altres.

Total
0
Shares
Anterior
Hyundai Fornells Motor aconsegueix un nou rècord de vendes

Hyundai Fornells Motor aconsegueix un nou rècord de vendes

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai, ha batut un nou rècord: aquest

Posterior
Madrid arrabassa el GP de F1 al Circuit de Catalunya

Madrid arrabassa el GP de F1 al Circuit de Catalunya

La capital aconsegueix el seu objectiu pel 2026

També et pot interessar
Total
0
Share