Volkswagen presenta el concept ID.2all i desvetlla el nou ID.7 a Madrid

Descobreix les últimes novetats d’electromobilitat de Volkswagen amb el llançament del concept ID.2all i la berlina premium ID.7

Volkswagen ha fet la seva primera presentació a l’Estat Espanyol del concept ID.2all, un nou model de la Família ID. que s’ubica al segment d’entrada del mercat. La marca també ha revelat el nou ID.7, una berlina premium 100% elèctrica que arribarà als mercats a principis del proper any. Aquest cap de setmana, Volkswagen presenta la seva estratègia d’electromobilitat a Madrid, en un esdeveniment que reunirà unes 1.300 persones, amb l’objectiu d’apropar la mobilitat elèctrica als clients.

Sota l’ombra de la seva estratègia “Accelerate”, Volkswagen continua impulsant la seva ofensiva elèctrica amb el llançament del nou ID.7, que circularà pels carrers a inicis del proper any, i el concepte ID.2all, com a mostres concretes d’aquest impuls decidit cap a l’electrificació.

El concepte ID.2all, que es presenta per primera vegada a Espanya, avança les línies del vehicle elèctric urbà de la Família ID. “L’ID.2all representa un avenç molt important en la nostra estratègia d’electrificació, ja que ens endinsa en un segment de volum clau. Estem molt orgullosos que Espanya lideri aquest projecte, una mostra de la confiança que el Grup Volkswagen té en el nostre país”, assenyala Laura Ros, directora general de Volkswagen a Espanya.

Aquest model, que amplia la Família ID. en el segment d’entrada al mercat, té com a objectiu fer que la mobilitat elèctrica sigui més accessible per a més persones, amb un preu inferior als 25.000 euros i amb disponibilitat a partir del 2025. A més, l’ID.2all avança el nou llenguatge de disseny de Volkswagen, que destaca atributs com la desitjabilitat i un disseny atractiu. Gràcies a la plataforma MEB Entry optimitzada, l’ID.2all està equipat amb una tecnologia de propulsió, bateria i càrrega especialment eficient, amb una autonomia d’uns 450 quilòmetres.

Total
0
Shares
Anterior
El Peugeot e-2008 guanya el Volant d’Or

El Peugeot e-2008 guanya el Volant d’Or

El premi l'atorguen els lectors d'Auto Bild, Bild am Sonntang i experts

Posterior
Els càlculs de Bagnaia per ser campió a l’esprint

Els càlculs de Bagnaia per ser campió a l’esprint

Jorge Martín té molt complicat el mundial, però encara pot lluitar

També et pot interessar
Total
0
Share