Audi connecta la xarxa de semàfors de Düsseldorf

Audi avança amb la connexió en xarxa als semàfors de Düsseldorf. Després d’Ingolstadt, la ciutat a la vora de l’Rin és la segona d’Europa en la qual la marca introdueix el seu servei d’informació de semàfors Audi Traffic Light.
Audi està provant un sistema de llums de semàfor intel·ligent
Infogràfic: Audi

El sistema de semàfors permet estalviar combustible i estrès als conductors

Audi està provant un sistema de llums de semàfor intel·ligent
Infogràfic: Audi

Audi avança amb la connexió en xarxa als semàfors de Düsseldorf. Després d’Ingolstadt, la ciutat a la vora del Rin és la segona d’Europa en la qual la marca introdueix el seu servei d’informació de semàfors Audi Traffic Light.

A finals de gener, els conductors de la marca dels quatre cèrcols tindran accés a la instrumentació del vehicle a la informació de l’entorn de 150 semàfors. A principis d’estiu, la majoria dels semàfors de Düsseldorf, aproximadament 450 d’un total de 600, estaran connectats en xarxa.

Dues funcions

El sistema d’informació de semàfors d’Audi consta de dues funcions: indicació de la velocitat òptima per a llum verd (GLOSA i temps restant perquè el semàfor es posi verd (Time-to-Green).

La funció GLOSA calcula la velocitat ideal per obtenir l’anomenada onada verda. Per exemple, si es circula a la velocitat que indica, el següent semàfor s’assolirà en verd.

La funció GLOSA també pot suggerir reduir gradualment la velocitat uns 250 metres abans dels semàfors.

Si és inevitable aturar-se en un semàfor en vermell, un compte enrere mostra els segons que falten perquè comenci la següent fase en verd (Time-to-Green). Els conductors poden relaxar-se, aixecar el peu de l’accelerador i estalviar combustible.

Un sistema estrenat el 2016

El sistema d’informació de semàfors d’Audi es va estrenar el 2016 a Las Vegas. Avui dia, aquest servei V2I està disponible en més de 10.000 interseccions a Amèrica del Nord.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Invicta Motor s’implanta a Catalunya amb tres models
La Gamma Invicta

Invicta Motor s’implanta a Catalunya amb tres models

El grup xinès Invicta Motor s'ha implantat a Catalunya com una nova marca

Posterior
Kawasaki Ninja 1000 SX : Viatgera exprés
Kawasaki Ninja

Kawasaki Ninja 1000 SX : Viatgera exprés

La Ninja 1000 SX arriba renovada per a aquest 2020 donant vida a una quarta

També et pot interessar
Total
0
Share