Crònica de la primera prova de la Copa Gironina de Regularitat 2021

La primera prova de la Copa Gironina de Regularitat 2021 ja es història. Per fi el dissabte 19 de juny es va poder celebrar el V Clàssic Pla de l’Estany on la calor va ser la gran protagonista de la prova. Més de vuitanta inscrits sortien de Cornellà del Terri, havent de realitzar un recorregut de 400 km i 17 zones de regularitat.

La prova va estar dominada per Carles Simon – Ramon Ferres amb un VW Golf GTI, seguit de Jordi Bustins – Jordi Trull amb un Renault 5 GT/Turbo i magnífica tercera posició i primer equip femení format per Cristina Gómez – Susanna Fernández amb Opel Corsa.

La Categoria de Motos va ser la gran novetat de la prova on els guanyadors van ser Jordi Marti – Xavier Tibau, seguits d’Andreu Vidal -Fran Iglesias i Jordi Sala-Xiqui Mas amb BMW GS80.

La categoria Iniciació va ser per un preciós Porsche 911 conduït per Albert Periz – Raimon Pons.

Gran rallye de Sergi Giralt que, després de més de tres anys, tornava al volant d’un Lancia Autobianchi A112 ABARTH, acabant amb una meritòria 6a posició juntament amb Elisabet Carnice, la qual s’estrenava com a copilot.