Descobreix l’emoció de conduir sobre el gel amb els cursos d’hivern Audi

Audi dóna l’inici a la nova temporada dels seus cursos de conducció d’hivern, una oportunitat per experimentar les prestacions dels seus models esportius i millorar les habilitats al volant. Descobreix els cursos a Baqueira Beret i Sierra Nevada, així com les noves experiències a Finlàndia.

Audi dóna la benvinguda al nou any amb els seus esperats cursos de conducció d’hivern, oferint als participants l’oportunitat de conèixer les prestacions dels models més esportius de la marca i perfeccionar les seves habilitats al volant. A més dels tradicionals cursos “Winter Audi driving experience” a Baqueira Beret i Sierra Nevada a partir del 28 de desembre, Audi manté els cursos “Audi Mountain driving experience” i “Audi Night Winter experience” estrenats la temporada passada. A aquests se suma una experiència extrema a Finlàndia, la “Audi Ice experience”, que promet emocions intenses sobre els llacs gelats del Cercle Polar Àrtic.

Com cada hivern, Audi posa en marxa els seus cursos “Winter Audi driving experience” a les estacions d’esquí de Baqueira Beret i Sierra Nevada. Al volant d’alguns dels vehicles més apassionants de la marca, representats per la família RS, juntament amb models de propulsió elèctrica de la gamma e-tron, els clients gaudeixen d’una jornada única per millorar la seva seguretat al volant d’una manera amena i divertida. L’Audi RS 4 Avant serà l’encarregat de proporcionar una nova dimensió de conducció sobre els llacs gelats de Finlàndia a la “Audi Ice experience”, una novetat afegida al programa de cursos aquest any.

Tots els escenaris ofereixen una experiència en què els participants estan acompanyats per monitors professionals que els guiaran durant l’experiència. Després d’una primera classe teòrica, es treballa sobre els diferents circuits de gel i neu per millorar la capacitat dels alumnes per conduir sobre superfícies de baixa adherència. Els exercicis dissenyats pels instructors d’Audi estan pensats per aprendre a dosificar la potència de frenada, controlar el balanceig del cotxe o sortir airosos de situacions com la manca d’aferrament al prendre corbes lliscants. Tot això aprofitant al màxim la tracció quattro d’Audi, la millor aliada per gaudir conduint un potent esportiu sobre neu.

Winter Audi driving experience a Baqueira Beret

L’estació d’esquí de la Vall d’Aran continua amb el seu espectacular circuit, estrenat l’any passat, que s’ha ampliat en més de 8.000 m2 per arribar a una superfície total de 20.000 m2, millorant encara més l’experiència de conducció dels cursos. Els assistents gaudeixen de l’exclusivitat de l’Audi Lodge i poden participar en el “Audi Mountain driving experience”, el curs dissenyat per millorar la seguretat en la conducció per carreteres de muntanya en condicions climatològiques adverses. El curs comença amb una ruta per carreteres de muntanya al volant de models com l’Audi RS e-tron GT o l’Audi Q8 e-tron i finalitza amb una sessió sobre el circuit de gel i neu per posar en pràctica el que s’ha après i gestionar situacions crítiques sobre superfícies de baixa adherència. El curs es realitzarà de forma individual els dissabtes i diumenges des del 13 de gener fins al 25 de febrer de 2024, amb un preu de 150 euros (130 euros per als clients d’Audi).

Els cursos tradicionals “Winter Audi driving experience” estaran disponibles a les mateixes dates i també els dies 28, 29 i 30 de desembre. El preu és de 435 euros (375 euros per als clients d’Audi), incloent un val descompte del 25% en la compra de dos forfaits per esquiar a l’estació, la prova d’un equip d’esquí Salomon durant una jornada i un dinar per a una persona al Möet Winter Lounge.

Total
0
Shares
Anterior
Valentino Rossi i el gran dubte: els diners o ser competitiu

Valentino Rossi i el gran dubte: els diners o ser competitiu

El Mooney VR46 finalitza el seu contracte amb Ducati d’abastiment de les

Posterior
La història dels cotxes Ford dels anys 80 conservats en perfecte estat per amor

La història dels cotxes Ford dels anys 80 conservats en perfecte estat per amor

Auto Retro i Road Track treuen a la llum un relat de pel·lícula a Alemanya

També et pot interessar
Total
0
Share