1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Cupra Formentor ha estat reconegut com el “Cotxe de l’Any dels Lectors 2021” del Grup Prensa Ibérica
El nou Cupra Formentor ha estat reconegut com el “Cotxe de l’Any dels  Lectors 2021” del Grup Prensa Ibérica

El nou Cupra Formentor ha estat reconegut com el “Cotxe de l’Any dels Lectors 2021” del Grup Prensa Ibérica

0
0

El nou CUPRA Formentor ha estat reconegut com el ‘Cotxe de l’Any dels Lectors 2021’, premi otorgat pels lectors dels diaris del Grup Editorial Prensa Ibèrica, i que aquest any compleix la seva 19a edició.

El CUPRA Formentor és el primer vehicle dissenyat i desenvolupat específicament per a la marca CUPRA, i es fabrica a la planta de la companyia a Martorell, Barcelona. Sens dubte, aquest model obre la porta a nous clients que busquen exclusivitat, disseny, innovació i una experiència de conducció dinàmica i cautivadora.

“Estem molt orgullosos de rebre el premi Cotxe de l’Any dels Lectors atorgat a CUPRA Formentor, un guardó que contribuirà a donar més notorietat al nostre nou model que acaba d’arribar al mercat i que representa el 100% l’essència de la marca.Un model fet al nostre país i que suposa un increment de producció al voltant del 10% en la nostra factoria de Martorell. Sens dubte, aquest premi serà un pilar més de l’èxit comercial de CUPRA al mercat espanyol. Gràcies, per tant, als lectors de Prensa Ibèrica per haver elegit el CUPRA Formentor davant la sempre difícil competència”, ha declarat Carlos de Luis, director de Comunicació de SEAT i CUPRA España.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *