Ford està fabricant mascaretes i protectors facials perquè els empleats puguin tornar a treballar amb seguretat

Ford està fabricant mascaretes i protectors facials com a part de les iniciatives per oferir un entorn de treball segur per als empleats que exerceixen funcions essencials en les instal·lacions de Ford a Europa durant la crisi de COVID-19.

La producció d’equips de protecció personal ja està en marxa a les instal·lacions de Ford a Alemanya, Espanya, Romania i el Regne Unit. Aquesta iniciativa està dissenyada per garantir que el pla de Ford de reactivar la producció en la majoria dels seus principals plantes de vehicles i motors d’Europa continental la setmana que no suposi una pressió afegida a la demanda mundial d’aquest tipus de materials.

“Volem que les nostres instal·lacions de producció estiguin preparades i que el nostre personal estigui protegit, però estem decidits a garantir que això no tingui cap impacte en aquells que s’enfronten a la crisi de COVID-19 a l’hora d’aconseguir l’equip que necessiten”, ha afirmat René Wolf, director de fabricació de Ford d’Europa.

La companyia té previst augmentar la producció per satisfer la demanda de la plena represa del negoci europeu, combinant amb una instal·lació similar en els EUA per a proporcionar una cobertura global de màscares per als empleats de Ford a tot el món.

A Alemanya, el Centre de Prototipatge Ràpid de Ford a Merkenich s’encarregarà en el futur del volum de producció de pantalles facials de tota la regió. L’equip està utilitzant màquines d’emmotllament per injecció pròpies per produir fins a 5.000 pantalles per dia per al seu ús en totes les instal·lacions de Ford a Europa.

A València, Ford està utilitzant la impressió en 3D per produir 300 pantalles per dia, amb 5.500 unitats ja donades a professionals mèdics. A aquesta donació s’afegiran altres 1.500 pantalles, mentre que l’equip seguirà produint pantalles facials per a ús intern.

Les pantalles facials també s’estan fabricant a Craiova, Romania. Ja s’han produït al voltant de 10.000 pantalles per a empleats de Ford i la xarxa de concessionaris locals. L’equip de Romania també està esperant les aprovacions necessàries de les autoritats locals per poder començar a donar pantalles facials a hospitals i altres institucions. La iniciativa de produir mascaretes i protectors facials forma part de el Projecte Apol·lo de Ford, un esforç mundial per produir equips de protecció personal, ajudar les iniciatives locals i nacionals i augmentar la disponibilitat de ventiladors, tot això per ajudar a reduir la propagació de COVID -19.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
KTM 890 Duke R: Aristòcrata radical

KTM 890 Duke R: Aristòcrata radical

KTM vitamina l’exitosa 790 Duke per il·luminar un model més potent, més

Posterior
Ford i “Apadrina la ciéncia” organitzen una trobada virtual amb experts en investigació del Covid-19

Ford i “Apadrina la ciéncia” organitzen una trobada virtual amb experts en investigació del Covid-19

Ford Espanya celebrarà el proper dimecres 6 de maig a les 17:00 una trobada en

També et pot interessar
Total
0
Share