Ford Pro augmenta el seu lideratge en vehicles comercials elèctrics

Ford Pro ha presentat avui l’E Transit Courier, un nou vehicle comercial totalment elèctric 1 que promet més connectivitat i productivitat als clients de furgonetes compactes.

La nova E-Transit Courier amplia la gamma d’innovadores furgonetes de càrrega electrificades i connectades de Ford Pro. Plenament integrada amb la plataforma Ford Pro de softwares i serveis connectats, potència encara més l’eficiència operativa en incloure solucions integrals de recàrrega i eines de gestió de Ford Pro.

Pensant a impulsar la productivitat, l’E-Transit Courier ha estat redissenyada per complet per a brindar un espai de càrrega més gran i flexible. Amb un 25 per cent més de volum de càrrega que el model sortint, ofereix una capacitat superior, amb una major càrrega útil 2 i cabuda per a dues europalés.

En el marc de la determinació de Ford de liderar la revolució dels vehicles elèctrics a nivell mundial – al que ha destinat un pressupost global de més de 50.000 milions de dòlars-, l’E-Transit Courier constitueix el següent pas de la companyia en l’electrificació de la seva emblemàtica família de vehicles comercials Transit, i enriqueix la cartera de Ford Pro en sumar-se als models de major grandària E-Transit i E-Transit Custom.

“L’E-Transit Courier eleva el nivell del seu segment amb prestacions elèctriques sense rival, major capacitat de càrrega i un suport totalment connectat que inclou solucions integrals de recàrrega, Ford Pro E-Telematics i l’accelerador del temps d’activitat FORDLiive”, ha declarat Hans Schep, director general de Ford Pro a Europa. “El prolongat lideratge de mercat de Ford Pro ens dona una visió sense igual de les necessitats dels clients i ens permet ajudar-los a obtenir una gran productivitat de les seves furgonetes compactes amb més connectivitat i competències que mai”.

La nova E-Transit Courier debutarà davant el públic en el Saló del Vehicle Comercial de Birmingham, el Regne Unit, del 18 al 20 d’abril. L’inici de la seva producció està previst per a finals de 2024. Els clients podran encarregar models Transit Courier amb motor de gasolina i dièsel a partir de l’estiu de 2023, sent el seu lliurament abans de finals d’any.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Jeep ja ha presentat el nou Wrangler 2024

Jeep ja ha presentat el nou Wrangler 2024

L’última evolució del SUV tot terreny més icònic del món afegeix major

Posterior
Bagnaia és el que més esprinta

Bagnaia és el que més esprinta

'Pecco' Bagnaia domina amb molta solvència a la cursa esprint en el Circuit de

També et pot interessar
Total
0
Share