Honda presenta l’E-Clutch: El primer sistema automàtic d’embragatge per a motos

La innovació tecnològica arriba a les dues rodes: Honda introdueix una revolució en la conducció de motocicletes amb el seu nou sistema de control automàtic de l’embrague.

Honda ha publicat avui a la seva web informació sobre l’Honda E-Clutch per a motocicletes, el primer sistema de control automàtic de l’embragatge per a motos amb canvi de velocitats, permetent sortir des de parat amb suavitat, canviar de marxa i aturar-se sense la necessitat que el conductor actuï la maneta de l’embrague.

L’Honda E-Clutch utilitza tecnologia electrònica per proporcionar un control immediat i precís de l’embrague, aconseguint un funcionament òptim en situacions com ara sortida des de parat, canvi de marxes i en les aturades de la moto. Això resulta en un arrencada més suau, un canvi de marxes i aturades més naturals que amb l’activació manual de l’embrague pel conductor.

Per satisfer un ampli ventall d’exigències dels motoristes, l’embrague pot ser accionat també com en una moto convencional prement la maneta, fins i tot quan l’embrague estigui controlat electrònicament. Això permet que el sistema pugui ser utilitzat per més conductors de diversa experiència i habilitat, que podran concentrar-se en el plaer de conduir amb més comoditat.

Com que el sistema lleuger i compacte pot ser instal·lat sense grans canvis als motors amb les configuracions ja existents, Honda planeja aplicar l’Honda E-Clutch al llarg del temps als seus models Fun.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Un V Ral·li Terra de l’Aigua de Viladrau amb una gran lluita per la victòria

Un V Ral·li Terra de l’Aigua de Viladrau amb una gran lluita per la victòria

La penúltima prova del campionat va tenir un final molt emocionant

Posterior
OFICIAL: Marc Márquez fitxa per Gresini

OFICIAL: Marc Márquez fitxa per Gresini

El català firma amb l'equip satèl·lit de Ducati per una temporada

També et pot interessar
Total
0
Share