Jornada solidària del Bàsquet Girona, Hyundai Fornells Motor i el Club Hípic Raúl Pinteño

Èric Vila i Stefan Đorđević visiten i juguen amb els nens del centre hípic

El Bàsquet Girona, amb la presència d’Èric Vila i Stefan Đorđević i Hyundai Fornells Motor van celebrar una jornada solidària amb els nens del Club Hípic Raúl Pinteño. Hyundai Fornells Motor és el patrocinador oficial de les dues entitats, fet que va fer possible aquesta creació de sinergies. El Club Hípic Raúl Pinteño és un centre hípic inclusiu per persones amb discapacitat que s’adapta a les necessitats de cadascú.

Els jugadors Èric Vila i Stefan Đorđević van participar en una activitat on els nens del centre hípic jugaven a bàsquet al damunt dels seus cavalls o ponis amb una pilota i unes cistelles adaptades. Els infants i els jugadors del Bàsquet Girona van gaudir d’una entretinguda tarda on van poder compartir grans moments fent punts i compartint allò que els uneix: la passió per l’esport. En les xarxes socials de l’hípica, tres dels participants en aquesta jornada van expressar que s’ho havien passat “molt bé”, i van destacar l’altura dels jugadors. “Fan 2,06 i 2,09 metres”, explicava alucinat un dels participants. El Centre Hípic Raúl Pinteño va tancar el dia amb una fotografia d’agraïment dirigida al Bàsquet Girona.

Hyundai Fornells Motor, a part de ser el patrocinador del centre hípic, va col·laborar en la creació d’una sella de doma adaptada, fent mostra de la seva qualitat humana. A continuació, us deixem algunes fotos de la jornada solidària de Hyundai Fornells Motor amb els jugadors del Bàsquet Girona en el Club Hípic Raúl Pinteño:

Text: Roger Amores / Fotos: El Motor de Girona

Total
0
Shares
Anterior
El propietari de la F1 negocia per comprar MotoGP

El propietari de la F1 negocia per comprar MotoGP

Liberty Media estaria interessat a fer-se amb Dorna Sports

Posterior
Més de 60 inscrits en l’emocionant I Clàssic Raid la Garrotxa

Més de 60 inscrits en l’emocionant I Clàssic Raid la Garrotxa

La prova a Besalú que iniciava la competició va deixar grans moments

També et pot interessar
Total
0
Share