L’Off Road Clàssic Cup inicia amb l’estrena del Clàssic Raid la Garrotxa

Comença la temporada 2024 amb la primera edició de la prova
Imatge de l’Off Road Clàssic Cup. CLASSICS RENT SERVICES

Torna l’Off Road Clàssic Cup amb l’inici de la temporada 2024. A més, estrena nova seu, amb la I edició del Clàssic Raid la Garrotxa el dissabte 24 de febrer. La comarca garrotxina acollirà l’inici de la competició off-road organitzada per Classics Rent Services, a la població de Besalú. Hi ha 60 equips inscrits en aquesta primera prova del calendari que es preveu trepidant.

Cartell del I Clàssic Raid La Garrotxa. CLASSICS RENT SERVICES

Besalú serà el punt neuràlgic de la competició, sent el lloc de sortida i arribada. El recorregut total del voltant dels 100 quilòmetres estarà format per dues seccions. Com sempre, aquest se sabrà el mateix dia del raid a les 8 del matí. Dins de la llista de participants, hi trobem els vigents campions de l’Off Road Clàssic Cup, Jordi Puig i Jordi Verdaguer, amb el seu Seat Marbella. També, faran acte de presència campions d’altres edicions com les parelles formades per Juanjo Marrero i Cristian Gascon o l’equip Tela Marinera, guanyadors els anys 2020 i 2021. A més, s’han inscrit parelles que han participat en el Dakar, com poden ser Matías Rodríguez i Sandra Guasch, Xavi Piña i Xavi Valverde, i Miquel Amblàs i Enric Segura.

La prova també puntua per al trofeu Panda Race, amb 14 equips apuntats, i hi haurà la categoria iniciació, per a debutants, amb un total de 20 participants.

Text: Roger Amores / Fotos: Classics Rent Services

Total
0
Shares
Anterior
Quadis Andreu presenta el nou Peugeot E-3008

Quadis Andreu presenta el nou Peugeot E-3008

Van mostrar aquest nou model als seus clients a Fornells de la Selva

Posterior
Sainz i Alonso, prudents, però satisfets amb els seus nous cotxes

Sainz i Alonso, prudents, però satisfets amb els seus nous cotxes

Els espanyols de la F1 ja han provat el Ferrari i l'Aston Martin del 2024

També et pot interessar
Total
0
Share