L’espectacularitat de MotoGP deixa al·lucinats als nous propietaris

Liberty Media es frega les mans amb la seva nova adquisició
El duel entre ‘Pecco’ Bagnaia i Marc Márquez a Jerez. // Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Els dirigents de Liberty Media estan al·lucinats amb el gran espectacle que és MotoGP. Els nous propietaris van presenciar en directe el Gran Premi d’Austin, ja que són estatunidencs, i es freguen les mans amb la seva nova adquisició. Liberty Media va comprar el 86% de les accions de Dorna Sports per 4.200 milions d’euros i, malgrat que es va anunciar durant el mes d’abril, aquest moviment no serà efectiu fins a final d’any, quan la Comissió Europea de la Competència en doni el vistiplau.

La cursa d’Austin, Texas. // Gold & Goose / Red Bull Content Pool

“Vam estar encantats d’anunciar a l’abril l’adquisició de MotoGP. Vull reiterar les atractives qualitats d’aquest actiu: un esport de nivell de lliga mundial amb carreres increïbles. Per exemple, en les quatre primeres carreres hem tingut deu pilots de set equips diferents que han pujat al podi, i el temps mitjà per a decidir el guanyador de les curses ha estat d’aproximadament un segon”, declarava Greg Maffei, director i màxim accionista de Liberty Media.

A més, Maffei va desvelar diversos detalls que generen molt bones sensacions per al futur de MotoGP. “Aquest dilluns es va anunciar el nou reglament tècnic de MotoGP a partir del 2027. S’esperen carreres encara més renyides. I més avançaments. L’assistència de públic a les carreres està sent molt bona. Per exemple, el GP de Portugal va augmentar un 41% respecte a l’any anterior i el GP d’Espanya a Jerez va tenir l’assistència més gran des del 2015. MotoGP és impressionant i Liberty té experiència per a ajudar-los a augmentar l’exposició a tot el món. Després d’anunciar-se la compra de MotoGP, vam tenir una allau d’interès, tant dels socis potencials de difusió, fabricants, llocs potencials, tots molt interessants“, explicava.

Marc Márquez celebrant a Jerez. // Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Si no hi ha cap imprevist d’última hora, a final d’any Liberty Media començarà a operar com a nou propietari de MotoGP i s’espera que catapulti aquest esport fins al màxim aparador mediàtic, tal com han fet amb la F1, “el Gran Circ”.

Text: Roger Amores / Fotos:

Total
0
Shares
Anterior
L’exemple d’humilitat de Marc Márquez en la seva arribada a Gresini

L’exemple d’humilitat de Marc Márquez en la seva arribada a Gresini

El cerverí va entrar al box amb la idea d'aprendre i millorar el seu pilotatge

Posterior
Carlos Sainz torna a Ford pel Dakar 2025

Carlos Sainz torna a Ford pel Dakar 2025

El madrileny torna a la marca amb la qual va debutar al WRC

També et pot interessar
Total
0
Share