MotoGP perd la seva veu dels últims 15 anys

Ernest Riveras anuncia que torna a RTVE i abandona el mundial

Ernest Riveras va emetre un comunicat en el Dia dels Sants Innocents anunciant que abandonava el mundial després de 15 temporades sent la veu de MotoGP. En un primer moment semblava una broma de mal gust, però amb els missatges d’acomiadament dels seus companys d’equip deixaven veure que la mala notícia era real. Avui ha reiterat el missatge, esvaint ja qualsevol dubte. Així doncs, Riveras tornarà a RTVE 10 anys després amb els Jocs Olímpics de París entre cella i cella.

Ernest Riveras comunicant el seu fitxatge per RTVE. ERNEST RIVERAS

En l’anunci del retorn a “casa seva”, repassa la seva trajectòria en el món del motociclisme, i el pas per les diferents cadenes en les quals ha estat des que va abandonar la televisió pública espanyola fa una dècada: Telefónica, Movistar+ i Dazn. Ha definit el seu camí com “una aventura increïble”, però “torno a casa, on he estat 26 anys”. Ha assegurat que TVE té una planificació dels pròxims 8 anys “increïble”, i el següent pas són els Jocs Olímpics de París de l’estiu del 2024, un projecte “que m’apassiona”.

En el missatge que ha publicat un dia després d’haver-ho anunciat, ha reconegut que “explicar una veritat en el dia de les mentides és una maldat”, però que és la seva forma de ser. Ha repassat els seus 15 anys narrant MotoGP, des de la primera cursa de 125cc el 2007 a Qatar que va guanyar Hector Faubel fins a l’última a València, amb la consecució del segon títol de ‘Pecco’ Bagnaia. A més, curiosament, va relatar la primera amb el mateix company que l’última, amb Àlex Crivillé.

Ha volgut finalitzar el text amb unes paraules d’agraïment, les mateixes que li retornem després de tants anys guiant als espectadors per la carretera cap a l’amor al motociclisme. MotoGP no es queda afònica, però perd la que ha sigut la seva veu durant 15 anys. El seguirem allà on vagi sempre. Per tot això i més, gràcies, Ernest!

Text: Roger Amores

Total
0
Shares
Anterior
Toyota presenta la nova família Corolla Electric Hybrid 2024 amb innovacions d’avantguarda

Toyota presenta la nova família Corolla Electric Hybrid 2024 amb innovacions d’avantguarda

La família Corolla Electric Hybrid de Toyota ha experimentat canvis fascinants

Posterior
Pedro Acosta no va a MotoGP a fer amics

Pedro Acosta no va a MotoGP a fer amics

El murcià promet donar guerra des del primer moment

També et pot interessar
Total
0
Share