El Museu Porsche augmenta la seva oferta digital

El Museu de Porsche a Stuttgart

El Museu Porsche ofereix activitats per a nens i nenes, visita interactiva a les seves intal·lacions i presència telemàtica d’ex-pilots

El Museu de Porsche a StuttgartEl Museu Porsche estarà tancat fins a nou avís per ajudar a contenir la propagació del coronavirus. No obstant això, des d’ara és possible fer una visita guiada a distància, que ofereix una visió molt especial de l’exposició.

Entre les noves activitats que té preparades el centre, n’hi ha una que permet als aficionats i aficionades actualitzar els seus coneixements sobre els diferents cotxes de carreres i de producció en sèrie de la marca. Durant uns dies es podrà veure una part de museu que generalment, està tancada al públic.

Presència d’ex-pilots

A partir de dimarts que ve, alguns ex pilots que han aconseguit grans èxits per Porsche respondran per primera vegada a les preguntes dels seguidors i seguidores a la pàgina d’Instagram del Museu Porsche. Stéphane Ortelli, que va aconseguir  19 victòries absolutes de Porsche a les 24 Hores de Le Mans de 1998, inaugurarà aquestes sessions.

Durant les properes dues setmanes, li seguiran altres llegendes de l’automobilisme que van aconseguir victòries i van batre rècords, entre ells Hans-Joachim Stuck, Marc Lieb, Kurt Ahrens i Mark Webber.

Jocs i activitats per a nens i nenes

El Museu Porsche també vol oferir distracció a les famílies de forma gratuïta. Des d’aquesta Setmana Santa hi ha disponible una selecció de jocs i activitats a la web. Els nens i nenes, guiats per les mascotes de Porsche, Tom Targa i Tina Turbo, podran triar la seva activitat preferida, des de dibuixos per pintar fins puzzles, passant per una gran quantitat d’activitats artesanals.

Els nens en edat escolar més avançada també tindran l’oportunitat de desenvolupar còmodament des de casa una activitat anomenada ‘Electromobilitat‘, que fomenta l’esperit de treball en equip.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
Talls de circulació a la ciutat de Girona la setmana vinent

Talls de circulació a la ciutat de Girona la setmana vinent

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per a la propera

Posterior
D’on ve el ‘naming’ dels cotxes Toyota?
El naming dels cotxes toyta

D’on ve el ‘naming’ dels cotxes Toyota?

El 'naming' d'un cotxe pot ser tan variat com la seva composició

També et pot interessar
Total
0
Share