1. Home
  2. Actualitat
  3. Sant Antoni acull aquest cap de setmana la XII Fira del Vehicle Low Cost
Sant Antoni acull aquest cap de setmana la XII Fira del Vehicle Low Cost

Sant Antoni acull aquest cap de setmana la XII Fira del Vehicle Low Cost

0
0

Aquesta fira de vehicles d’ocasió tindrà lloc l’11, 12 i 13 de juny al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge

Aquest esdeveniment, que enguany arriba a la dotzena edició, tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni durant tot el cap de setmana i hi participaran una quinzena d’expositors, que posaran a la venda un total de 100 vehicles d’ocasió i kilòmetre 0 amb preus especials durant la fira. Enguany la Fira del Vehicle Low Cost afegeix a la seva oferta vehicles híbrid i elèctrics i també comptarà amb la tercera edició del Caravaning Low Cost Costa Brava. A banda de l’espai d’exposició, que engloba el Palau Firal de Sant Antoni i el Pavelló d’Esports, també hi haurà una zona d’estands de recanvis, merchandising i servei de menjar amb Food Truk. La fira estarà oberta divendres a la tarda de les quatre a les vuit i tot dissabte i diumenge de les deu del matí a les vuit del vespre.

Aquesta mostra de vehicles d’ocasió està consolidada com l’aparador per trobar tot tipus de vehicles de segona mà en bon estat i a bon preu. La Fira de Vehicles Low Cost també inclou una oferta de motos, bicis i patinets.

Aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Comarcal de Vehicles Empordà,Clàssics Rent Services i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i compta amb la col·laboració de Calonge i Sant Antoni Activa,

info@classicsrentservices.com

www.classicsrentservices.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *