Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible

La mobilitat urbana és clau per al desenvolupament de les ciutats. En elles, i més en temps com els actuals, la referència són els models de mida petita, manejables, fàcils de conduir i eficients.

Totes aquestes característiques, i moltes altres, són les que distingeixen el Toyota AYGO i el Toyota Yaris, els models urbans de Toyota que ara són encara més accesibles. Toyota Espanya ha dut a terme un reposicionament de tota la gamma en AYGO, Yaris i Yaris Electric Hybrid amb l’objectiu de situar-los com la millor opció per a aquells clients que necessitin un model de contingut mida, manejable, amb el qual maniobrar fàcilment i amb el qual circular sense problemes en el trànsit congestionat i els carrers estrets, a el temps que garanteixi una gran eficiència i un baix consum. Tot això és el que distingeix els tres models de Toyota més enfocats a la ciutat i els seus voltants.

Tot tipus de clients, de particulars i autònoms a grans empreses i pimes, podran beneficiar-se del reposicionament de preus de l’AYGO, Yaris i Yaris Electric Hybrid, ja que Toyota Espanya ha dissenyat una oferta exclusiva per a cada un d’ells, adaptada a les seves diferents necessitats i amb els productes financers més adequats en cada cas.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
SYM Maxsym TL, la tercera via

SYM Maxsym TL, la tercera via

El SYM Maxsym TL arriba com el nou vaixell insígnia de SYM establint una nova

Posterior
Seat inverteix 5.000 milions a Martorell

Seat inverteix 5.000 milions a Martorell

Seat invertirà 5

També et pot interessar
Total
0
Share