1. Home
  2. Actualitat
  3. Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible
Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible

Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible

0
0

La mobilitat urbana és clau per al desenvolupament de les ciutats. En elles, i més en temps com els actuals, la referència són els models de mida petita, manejables, fàcils de conduir i eficients.

Totes aquestes característiques, i moltes altres, són les que distingeixen el Toyota AYGO i el Toyota Yaris, els models urbans de Toyota que ara són encara més accesibles. Toyota Espanya ha dut a terme un reposicionament de tota la gamma en AYGO, Yaris i Yaris Electric Hybrid amb l’objectiu de situar-los com la millor opció per a aquells clients que necessitin un model de contingut mida, manejable, amb el qual maniobrar fàcilment i amb el qual circular sense problemes en el trànsit congestionat i els carrers estrets, a el temps que garanteixi una gran eficiència i un baix consum. Tot això és el que distingeix els tres models de Toyota més enfocats a la ciutat i els seus voltants.

Tot tipus de clients, de particulars i autònoms a grans empreses i pimes, podran beneficiar-se del reposicionament de preus de l’AYGO, Yaris i Yaris Electric Hybrid, ja que Toyota Espanya ha dissenyat una oferta exclusiva per a cada un d’ells, adaptada a les seves diferents necessitats i amb els productes financers més adequats en cada cas.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *