Corve distingeix als millors alumnes de cicles formatius d’automoció de l’institut Montilivi de Girona

Es varen premiar els millors alumnes: Jan  Cabarrocas Hernández, Eduard  Rubio i Desoi i Shrikant Enguix Cano, primer, segon i tercer premi respectivament, del Grau Mitjà d’Electromecànica;  Jordan Sion Guedj Baez del Grau Mitjà de Carrosseria i  Anmol  Rattu del Grau Superior d’Automoció.

La iniciativa va néixer a Montilivi l’any 2019 amb l’objectiu de’impulsar la formació professional d’automoció i incentivar els alumnes en la seva formació.

El Premi s’ha consolidat i CORVE ha estès el reconeixement a la resta dels instituts públics de les comarques gironines per demostrar als futurs professionals que el treball, l’estudi,  la dedicació i la responsabilitat tenen resultats positius.

El dilluns 5 de juny ha tingut lloc l’entrega de Premis als millors alumnes d’automoció de Montilivi. L’acte ha estat presidit pel Director del Centre, Sr. Ruben Pino, el President de CORVE, Sr. Jordi Solà, i per part d’AD BOSCH i Roberlo col·laboradors, Sr. Fede Ruiz i Sr. Jordi Simon  respectivament . En els seus parlaments, el Director del centre i President de CORVE varen destacar la importància de l’acte i la seva essència, posant en valor l’esforç i la constància com a elements indispensables en la trajectòria  professional i la formació continua com a imprescindible per mantenir la capacitat i millorar  els coneixements per poder seguir i adaptar-se a la constant evolució tecnològica del sector.

A l’acte hi varen assistir els alumnes de tots els cicles, professors  i responsables del centre.

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines que atorga CORVE i un val d’Ad Bosch. El val d’AD és per fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital. Roberlo col·labora dotant el cicle de carrosseria amb els materials de pintura i fungibles necessaris per poder desenvolupar les pràctiques.

CORVE és l’associació que agrupa i representa els empresaris del sector del motor i la nàutica a les comarques de Girona. Fundada el 1977, informa, assessora y defensa els legítims interessos de les més de 800 empreses de venda i reparació de vehicles i embarcacions

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Descobreix la revolució elèctrica amb Kia gràcies als nous EV6 i eNiro al capdavant

Descobreix la revolució elèctrica amb Kia gràcies als nous EV6 i eNiro al capdavant

En el cor i l’excel·lència d’aquesta revolució, que hem pogut

Posterior
Porsche 718 Spyder RS: Una bèstia amb motor central

Porsche 718 Spyder RS: Una bèstia amb motor central

La gamma 718 es corona amb l’arribada d’un vehicle esportiu

També et pot interessar
Total
0
Share