Gamma FIAT (RED): Dolce Vita italiana amb missatge social

FIAT prossegueix el seu viatge cap a la sostenibilitat amb el compromís social de contribuir a un futur millor, gràcies a l’associació amb (RED), una organització que ha estat combatent pandèmies a tot el món durant 15 anys.

FIAT interpreta, representa i expressa el valor de la “Dolce Vita italiana”; la lluita contra les pandèmies està d’acord amb aquest valor. No obstant això, no pot haver-hi Dolce Vita en aquests temps de COVID-19. L’associació entre FIAT i (RED) ara es veu reforçada per l’ampliació d’aquesta gamma, que també està multiplicant les oportunitats per a difondre el missatge d’un compromís social compartit i convida a exercir un paper actiu en aquest viatge cap a un futur millor.

(Tipo)RED i Tipo Cross Station Wagon

El (Tipo)RED es basa en la nova carrosseria Cross Station Wagon i està disponible en berlina. El nou (RED) és perfectament reconegut pel seu logo (RED) en els muntants i el color vermell, conegut com a “Vermell Passione”, amb miralls retrovisors del color de la carrosseria. El (Tipo)RED també està disponible en els colors Gris Colosseo, Blanc Gelato i Negre Cinema amb miralls retrovisors vermells.

Nou (Panda)RED

El Nou (Panda)RED es basa en l’acabat City Cross, amb el seu exterior i interior amb les mateixes característiques que el Tipo (paleta de colors, emblema i tapisseria).

El Panda s’està convertint en portaveu de l’excel·lència de l’associació amb (RED) i del compromís social de la marca.

El (Panda)RED està equipat amb el motor Hybrid, per a destacar l’aposta per una mobilitat urbana sostenible més atenta al medi ambient.

Nou (500)RED

El Nou (500)RED s’ha millorat amb una especificació única i interessant, útil en la vida quotidiana: la “Sanitizing Glove Box”. Es tracta d’un nou sistema, que consisteix en un llum UV-C. Segons test de laboratori, la irradiació del llum UV-C, ja després d’1 segon i a partir de 2 cm de distància, duu a terme una acció altament eficaç, matant més del 99% dels virus i bacteris en la superfície exposada dels objectes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Peugeot 308: El rugit més innovador

Peugeot 308: El rugit més innovador

El nou Peugeot 308 estrena la nova imatge, tant de marca com a nivell estètic,

Posterior
IV Rallye de L’aigua

IV Rallye de L’aigua

A punt per començar la temporada de regularitat

També et pot interessar
Total
0
Share