HYUNDAI TUCSON: El referent tecnològic

Aquest és el nou referent de Hyundai. El seu nom, Tucson, i arriba ja a la seva quarta generació per erigir-se com el més tecnològic i qualificat de tota la seva gamma. I és que aquest SUV ve carregat d’arguments amb una imatge avantguardista, un comportament sobre l’asfalt excepcional i un elevadíssim nivell de tecnologia, incloses diverses opcions motrius de perfil híbrid.

Avançat al seu temps, la nova versió del Tucson destaca especialment per un magnífic comportament al cim de l’asfalt, demostrant una gran agilitat en vies revirades, mantenint un nivell de comoditat molt agradable en vies ràpides i aportant noves tendències com el sistema de tracció HTRAC.

El disseny és trencador, amb una zona lateral de formes agrestes, que li atorguen una forta personalitat, un frontal amb uns fars amagats dins la carrosseria i molt vistosos a la nit i una zona posterior que emana robustesa i sensació d’aplom.

L’habitacle acompanya als passatgers a un univers marcat per la comoditat i amb una personalització de gran finesa. La llum ambiental interior configurable permet escollir, fins i tot, el to preferit entre una gamma de 64 colors.

Disponible amb quatre nivells d’acabat (Maxx, Maxx Sky, Tecno i Tecno Sky), el nou Tucson destaca per un maleter de 620 litres de capacitat, un nivell d’equipament de sèrie notable i amb elements tant avançats tecnològicament com el sistema remot d’aparcament.

Diuen que l’extraordinari defineix allò que va més enllà del comú. I això és el que representa el nou Hyundai Tucson. Un referent de la marca que segueix marcant el camí present i mostra les traces del futur. Un futur, com no podia ser d’altra manera, realment esperançador…

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
FORD RANGER RAPTOR: Una autèntica bèstia

FORD RANGER RAPTOR: Una autèntica bèstia

Descomunal, veritat?

Posterior
La V Copa Gironina de Regularitat engega motors

La V Copa Gironina de Regularitat engega motors

El 20 de març engega la V Copa Gironina de Regularitat, si les mesures

També et pot interessar
Total
0
Share