1. Home
  2. Actualitat
  3. Més de 500 participants van certificar l’èxit de la quarta edició de la Crom Ride
Més de 500 participants van certificar l’èxit de la quarta edició de la Crom Ride

Més de 500 participants van certificar l’èxit de la quarta edició de la Crom Ride

0
0

El passat 4 de juliol es va celebrar la Crom Ride 2020, un esdeveniment motociclista no competitiu que se celebra íntegrament per les carreteres de la província de Girona. La ruta són més de 500 quilòmetres a cobrir en un dia amb sis punts de pas obligats.

La ruta són més de 500 quilòmetres a cobrir en un dia amb sis punts de pas obligats

 

L’objectiu de la prova és segellar el Carnet de Pas a cada un dels punts de la ruta, que es pot seguir amb un llibre de ruta preparat per VectorNote, i acreditar-se com ‘finishers’, que aquest cop van rebre una motxilla de la signatura XL Moto .

 

L’objectiu de la prova és segellar el Carnet de Pas a cada un dels punts de la ruta, que es pot seguir amb un llibre de ruta

 

Dins de les 451 motos inscrites va haver de tot, com el participant que va realitzar el recorregut al manillar d’una Macbor Eight Mille 125 amb la seva parella. Nosaltres vam participar al manillar d’una BMW R 1250 GS.

Vam tenir l’ocasió de participar al manillar d’una BMW R 1250 GS, una icona del mototurisme

 

El recorregut de la Crom Ride 2020 s’iniciava amb la ja tradicional pujada als Àngels i va passar per llocs emblemàtics com Besalú, Castellfollit de la Roca, el romànic Beget o la fortalesa de la vila emmurallat d’Hostalric.

El recorregut de la Crom Ride 2020 s’iniciava amb la ja tradicional pujada als Àngels

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *