Celebrada la VI edició del Rallye Ripollès Clàssic

El recorregut de més de 400 km comptava amb deu zones de regularitat

El dissabte 2 de setembre es va celebrar la sisena edició del Rallye Ripollès Clàssic, amb una participació al voltant d’uns 75 vehicles. El recorregut de 400 km comptava amb deu zones de regularitat dividides en dues seccions. La inauguració de la prova es va portar a terme a les 12 del migdia a la plaça del Monestir de Ripoll. La prova, en ple equador de la Copa Gironina, ha estat definida com “una de les més dures i treballades de la temporada” amb un itinerari “complicat però espectacular”.

Imatge d’un dels trams del VI Rallye Ripollès Clàssic. SERGI CAMPDELACREU

Els guanyadors van ser l’equip format per Cristina Gómez i Miquel Àngel Silva, amb el seu Golf GTI. En segon lloc van quedar Marc Céspedes i Carles Turon, amb un Ford Fiesta XR-2, i tercers Ramon Dalmau i Toni Moragas, amb un BMW 320. La categoria Iniciació va ser per Alberto Jódar i Marcel Duran, també amb un Golf GTI. Pel que fa a la de les motocicletes, que va tenir una participació de sis equips i un individual, Ferran Sacristán i Pep Martí van fer seu el triomf, amb les BMW R100 GS.

Una moto en un dels trams. SERGI CAMPDELACREU

La propera prova, el VI Rallye Terra de l’Aigua, se celebrarà el dissabte 7 d’octubre a Viladrau. En aquesta es recorreran tots els trams mítics de la zona.

Text: Roger Amores / Imatges: Sergi Campdelacreu