Diuen que els somnis es fan realitat

Vicenç Llenas, organitzador de l’Off Road Clàssic Cup, el pioner i únic campionat de regularitat sobre terra que es celebra a la península des de l’any 2018, participarà a la Baja Aragón com a copilot de Lluís Pedrals amb el mític Nissan Patrol ”Fanta Limón”, dins la categoria de regularitat. 

La Baja Aragón és la competició de Rally Raid més antiga d’Europa i cada any, a la segona quinzena de juliol, reuneix centenars de pilots, copilots i mecànics a les pistes de Terol. Molts equips que hi participen es preparen pel proper Dakar 2024. Es tracta, doncs, d’una bona posta a punt. Enguany, degut a la convocatòria d’eleccions generals de l’Estat espanyol, les dues etapes es disputaran de manera íntegra el divendres 21 i el dissabte 22 de juliol, incloent-hi l’etapa pròleg per a motos i cotxes el mateix divendres. 

Amb el suport d’Automotor 4×4 l’equip afronta la prova amb moltes ganes. Davant aquest gran repte sobre terra: “Intentarem fer-ho el millor possible dins les nostres possibilitats, ja que el nivell és molt alt, així que l’objectiu principal és acabar”, afirma Vicenç Llenas. 

Lluís Pedrals és participant del Campionat sobre terra que dirigeix Llenas, on actualment ocupa la cinquena posició de la classificació general i segona en la categoria 4×4. Habitualment el seu copilot és Jan Rosa (21 anys) amb qui ja van participar al Dakar Clàssic 2023, on varen demostrar que poden formar poart del top ten de la seva categoria. El 2024 tenen previst tornar al Rally més dur del món, al desert saudí. 

Vicenç Llenas, confessa: “Serà tot un repte participar en la mítica prova del mundial de Bajas. Des de que tenia catorze anys la segueixo i cada cop m’atreuen més aquet tipus de proves que per mi són referents de les que preparem a Classic Rent Services”. 

Vicenç, que ocasionalment, a part d’organitzador, també fa les funcions de copilot, tant en proves d’asfalt com de terra, continua així la seva afició que va iniciar en els anys noranta com a pilot de rallies de l’època. La Baja Aragón es presenta com un somni fet realitat. 

Fotos: Sergi Campdelacreu @scm_photosports 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Com es produeixen els e-fuels sostenibles?

Com es produeixen els e-fuels sostenibles?

Els combustibles sintètics, quan es produeixen amb energia renovable, poden fer

Posterior
Ja ha arribat el nou Honda e:Ny1, el segon elèctric de la marca

Ja ha arribat el nou Honda e:Ny1, el segon elèctric de la marca

Seguint la filosofia de desenvolupament centrada en l’usuari

També et pot interessar
Total
0
Share