Els Agents Rurals de Catalunya renoven la seva nova flota amb 50 Toyota Hilux

Els Agents Rurals de Catalunya han renovat la seva flota de vehicles amb la incorporació d’una flota de 50 unitats del Toyota Hilux, el pick-up líder de mercat espanyol i referència a tot el món gràcies als seus excel·lents nivells de qualitat, durabilitat i fiabilitat – Quality, Durability and Reliability (QDR) -.

Els 50 Hilux adquirits pels Agents Rurals de Catalunya, que serviran per renovar el parc mòbil de el cos, han estat adaptats perquè puguin dur a terme la seva tasca en millors condicions i amb més seguretat.

Els 50 Hilux dels Agents Rurals, cos dependent de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, tenen carrosseria de doble cabina pintada en color verd corporatiu i vinilat específic. Compten amb hardtop per tancar la zona de càrrega, amb tota la superfície de vidre tintada en el mateix color de la carrosseria, vidre abatible i bloquejable, finestra frontal desmuntable i llum LED.

Entre l’equipament específic sobresurt també el pont de llums sobre el sostre, els llums LED al frontal, l’emissora l’equip s’ha instal·lat a la zona baixa de la consola central i que permet als agents comunicar-se entre ells i amb la base d’operacions o l’extintor antiincendis ubicat a l’interior de la zona de càrrega posterior.

Els nous Hilux dels Agents Rurals de Catalunya es propulsen gràcies a un potent i eficient motor dièsel 2.4 D-4D de 110 kW / 150 CV de Toyota. Estan destinats principalment a la recollida de fauna o per a serveis que requereixin càrregues importants de pes. La seva capacitat tot terreny permetrà que els agents puguin accedir sense problemes als terrenys més difícils i puguin travessar pistes i camins amb grans desnivells.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat

CORVE llança una campanya i recomana turisme de proximitat, però amb seguretat

L’aturada del COVID 19 ha deixat una lesió al sector de l’automòbil i la nàutica

Posterior
Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

L’Arteon és el Gran Turisme de Volkswagen – avantguardista, ple

També et pot interessar
Total
0
Share