Es millorarà l’accés nord de Banyoles amb una nova rotonda

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, als terrenys on es construirà la nova rotonda aquest 23 de setembre del 2020 (Horitzontal)

L’Ajuntament de Banyoles ha acordat amb el Departament de Territori la construcció d’una nova rotonda que millori l’accés a la C-66 pel barri de Can Puig. Aquesta rotonda donarà accés a Can Puig, resolent així una demanda dels veïns del barri, i millorant també la cruïlla entre el carrer Catalunya, la carretera de Vilavenut i l’accés a la C-66. La nova rotonda s’aixecarà en terrenys municipals.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha felicitat de l’acord amb la Generalitat i ha destacat que la nova rotonda, que serà urbana, “millorarà els accessos i reforçarà la seguretat viària a l’hora d’agafar la variant”. “Però també millorarà la seguretat viària en l’accés a Can Puig, a Puigpalter i al polígon industrial, que és la demanda que hem fet des de l’Ajuntament a Govern”, ha afegit Noguer. En aquest sentit, Miquel Noguer ha recordat que “millorar l’accés a la variant des del barri de Can Puig era una llarga reivindicació que els veïns i veïnes havien expressat a través del consell de barri”. “Finalment ho hem aconseguit, i es construirà en els propers mesos”, ha subratllat l’alcalde, en referència a la rotonda. L’obra suposa una inversió de 13,3 MEUR. Fa unes setmanes que han començat els treballs previs a l’inici de les obres, que es preveu que s’allarguin setze mesos.

Total
0
Shares
Comentaris 1
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nova imatge dels vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra

Nova imatge dels vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra començarà a patrullar abans de

Posterior
Citroën AMI: el NO cotxe

Citroën AMI: el NO cotxe

El Citroën AMI és una simpàtica i intel·ligent solució de mobilitat elèctrica

També et pot interessar
Total
0
Share