Èxit d’Expocasió Girona durant la primera setmana de Fira amb uns 200 cotxes venuts

Enguany, degut a la pandèmia del Covid-19, Expocasió Girona, que s’havia de realitzar al polígon de la Seva de Fornells de la Selva, s’ha reinventat de tal manera que la Fira del Vehicle d’Ocasió, Km0 i Gerència més important de les comarques gironines es realitza a les instal·lacions de cada participant. Des del dia 8 de juny (tot i que ja van haver-hi algunes vendes dies abans) fins el diumenge 14 de juny, entre tots els participants, porten venuts uns 200 vehicles, entre cotxes i motos, segons dades facilitades per l’organització.

Durant aquesta setmana els vehicles venuts han estat molt diversos. Des de cotxes i motos d’ocasió a preus molt asequibles, a vehicles de Km 0 amb grans descomptes i, fins i tot, vehicle nou amb grans facilitats de pagament. Al estar tots els productes dins les mateixes instal·lacions, el públic té molta oferta per triar segons les seves necessitats.

Sens dubte, aquesta primera setmana ha estat una injecció a l’economia gironina molt important, tot i estar en fase 2. S’espera que en la fase 3 continuï aquesta tendència i pogui venir més gent d’altres zones, ajudant encara més a enfortir el sector de l’automòbil, el qual gràcies a accions com aquesta i la resposta tan positiva de la gent fa que l’economia de l’automoció comenci a engegar motors.

 

Visites web

Per saber els participants a la Fira Expocasió Girona s’ha creat una web on poder-ho consultar i saber les dades de contacte, situació, així com una petita mostra del producte ofertat a les seves instal·lacions. Durant aquesta primera setmana la web www.expocasio.cat ha tingut prop de 10.000 visites.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació previstos per a la propera setmana

Talls de circulació previstos per a la propera setmana

Carrer de les Ballesteries, carrer de l’Argenteria i avinguda de Sant Narcís A

Posterior
KTM 390 Adventure, digna hereva

KTM 390 Adventure, digna hereva

La firma austríaca es reforça amb la KTM 390 Adventure, en un digne hereva per

També et pot interessar
Total
0
Share