HYUNDAI STARIA: Polivalència amb aires futuristes

Aquest és el nou Hyundai Staria, la última tendència de la marca de Corea per liderar l’evolució de la mobilitat i satisfer les necessitats a múltiples estils de vida. Un monovolum de més de 5,25 metres de llargada, 2 metres d’altura i 1,90 d’ample, de 7 o 9 places, i amb una estètica trendacora i absolutament futurista. Un model que simbolitza la metodologia de disseny “de dins cap a fora” molt Hyundai, i que està pensat en oferir una grandíssima amplitud interior i una facilitat d’ús absoluta.

Aquest monovolum de possibilitats il·limitades, atrau les mirades d’una forma realment absorbent. I és que té una silueta fina i definida i unes línies molt futuristes, amb grans superfícies de vidre, un frontal impactant i sofisticat, un lateral fluid i una zona posterior senzilla però rematada amb elements innovadors.

Si accedim al seu interior, l’Staria ens acull amb un entorn extraordinàriament espaiós i preparat per diversos estils de vida. I és que la seva distribució és espectacular, molt flexible i plena de recursos, i emanant una forta sensació de qualitat, confort i espai.

Les diverses configuracions, ja hem comentat que pot ser de 7 o 9 places, pot arribar a cobrir una configuració 3-3-3, tres ocupants a cada fila, i amb un maleter de càrrega molt senzilla i que s’obre i es tanca automàticament quan detecta la presència de la clau intel·ligent si ho desitges.

A banda d’aquesta generosa sensació d’espai, lluminositat i unes vistes prodigioses, l’Staria disposa també d’aspectes paral·lelament innovadors com el seu disseny, amb un panell digital de 10,25” amb espai d’emmagatzematge addicional, pantalla central (també de 10,25”) amb protocols Apple i Android i tot amb un nivell de grafisme modern i d’agradable lectura.

Aquesta primera unitat que arriba al mercat equipa un motor dièsel 2.2 de 177 CV de potència amb una transmissió automàtica de 8 velocitats, amb controls shift-by-wire i amb tres modes de conducció a escollir, Normal, Sport i Eco, i amb el que es podrà afrontar qualsevol aventura diària i de cap de setmana de forma silenciosa, econòmica i sense cap tipus de restricció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
MQB, la plataforma més prolífica del grup Volkswagen

MQB, la plataforma més prolífica del grup Volkswagen

Amb més de 32 milions de vehicles produïts, la plataforma modular transversal

Posterior
Mercedes-Benz EQE : La berlina elèctrica de referència

Mercedes-Benz EQE : La berlina elèctrica de referència

L’avantguarda de les berlines d’empresa amb luxe avançat El EQE

També et pot interessar
Total
0
Share