La Diputació de Girona engega la campanya “Ajudem-nos”per potenciar el consum vinculat al territori

La Diputació de Girona, davant de la situació generada per la pandèmia de la COVID-19, té el compromís d’ajudar a fer de la demarcació de Girona un territori fonamentat en l’harmonització del desenvolupament econòmic i amb la millora del benestar humà i l’equitat social, assumint els reptes actuals derivats de l’aturada econòmica.

Des de la Diputació estan convençuts que el nostre territori hauria de fer un pas endavant cap a models de creixement més sostenibles i sòlidament fonamentats en la competitivitat. Es tracta de millorar el benestar mitjançant l’impuls de «l’economia circular», la qual esdevé una oportunitat per a la majoria de sectors per ajudar-se els uns als altres.

Davant aquesta situació excepcional, i conjuntament amb productors, petits empresaris i el comerç (sectors primari, secundari i terciari, respectivament), la Diputació de Girona ha engegat la campanya «Ajudem-nos, triem productes i serveis locals d’aquí».

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar-nos, entre tots, a canviar el model econòmic i de consum actual per una nova economia estretament vinculada al territori, que ens faci menys vulnerables i ens permeti sortir reforçats de la situació actual.

«Ajudem-nos, triem productes i serveis locals d’aquí» es presenta amb una campanya transversal liderada des de la Diputació de Girona i amb el suport i la implicació de moltes entitats dels diferents sectors econòmics gironins, que representen milers d’empreses, comerços, productors i serveis.

La campanya neix amb un missatge clar i directe que té per objectiu interpel·lar tots els gironins: empreses, entitats públiques, escoles, famílies i tothom que escull adquirir un producte o servei de qualsevol mena (alimentació, mercats, comerç local, restaurants, hotels, vacances, oci, cultura…).

La campanya compta amb la participació activa dels cuiners Joan Roca i Pep Nogué i s’inicia amb un seguit de vídeos que mostren com cada persona té la força suficient per escollir i poder ajudar els altres. Tots els missatges es distribuiran per xarxes socials i mitjans de comunicació, i s’adaptaran a les diferents fases de desconfinament a mesura que avanci el calendari.

Segons el president de la Diputació, Miquel Noguer, «en aquest moment, volem donar un missatge clar i directe a tots els gironins per tal que facilitin el desenvolupament de l’entorn social i econòmic de les nostres famílies. La Diputació vol ajudar a fer d’aquest un territori desenvolupat econòmicament, generador de llocs de treball, amb benestar i equitat social, i que ens faci menys dependents i menys vulnerables. Ajudem-nos els uns als altres triant productes i serveis d’aquí. Entre tots ho aconseguirem».

La Diputació fa una crida a tots els sectors implicats a sumar per ajudar-se entre ells i per transmetre aquest missatge per tots els canals de cada entitat.

Fins ara, ja s’han adherit a la campanya més de cinquanta productors, negocis d’hostaleria, comerços i empreses de Girona Excel·lent.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a campanya-ajudemnos@ddgi.cat.

Web relacionada:   http://ajudemnos.ddgi.cat/
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El coronavirus, primer tema de conversa online dins el sector de l’automòbil

El coronavirus, primer tema de conversa online dins el sector de l’automòbil

Un informe de Geom Index revela que les notícies referides al coronavirus i

Posterior
Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi

Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, el web convida els ciutadans a enviar

També et pot interessar
Total
0
Share