Skoda Octavia Combi iV: Solvència i dinamisme

Aquest és l’Skoda Octavia Combi iV, la versió híbrida endollable d’un model que ha estat un dels més resolutius del mercat en els últims anys, sobretot en versió Combi, com és aquest cas. Un familiar, com no, replet de solucions pràctiques marca de la casa i que ara, amb el cognom iV aconsegueix ser dos cotxes en un: el cotxe per anar a treballar cada dia sense gastar ni una gota de gasolina i el viatger que et permetrà anar fins on vulguis el cap de setmana sense restriccions de cap mena, ni als restringits accessos urbans, ni tampoc d’autonomia i d’espai.

Amb un perfil molt aerodinàmic i unes línies més expressives i esveltes, l’Skoda Octavia Combi iV transmet més dinamisme i caràcter, amb una graella més imponent, i una zona posterior afinada amb aleró incorporat. I tot això amb un interior extraordinàriament espaiós i realment funcional, de nota molt alta i amb tot al seu lloc, un volant diferencial (de dos radis), un maleter molt sobrat i uns seients Ergo Seat brutals, molt còmodes, ergonòmics i que et subjecten a la perfecció.

Sorprèn, com sempre, la seva practicitat i els enginys amb els quals et facilita el dia a dia per petits que siguin els seus detalls. El paraigües a la porta, racons pensats per desar objectes ben fixats, el rascador del parabrisa amagat a la tapa del dipòsit de gasolina o, el que més m’ha flipat, uns recolza-caps laterals als seients posteriors que et permeten dormir o afrontar vies revirades de muntanya amb moltíssima comoditat.

Tot i tenir una etiqueta 0 emissions, que et permet “algunes llicències” a Barcelona, per exemple, aquest híbrid endollable respon d’allò més bé gràcies a un motor força potent, que accelera molt bé gràcies a l’empenta del motor elèctric i que permet viatjar sobradament a velocitat sostinguda amb un consum d’allò més controlat.

Si per alguna cosa destaca aquest Skoda Octavia Combi iV és per la seva comoditat i bona destresa en tot tipus de vies, gràcies al seu contingut pes -tot i la hibridació-, a la bona aerodinàmica i a les correctes suspensions, complint amb escreix totes les demandes que pot fer el conductor d’una família actual i minimitzant consums i inèrcies poc agradables en ports de muntanya comparat amb els famosos i gairebé monopolitzadors SUV.

Aquest Skoda Octavia Combi iV m’ha semblat un familiar molt i molt òptim, preparat per anar als punts en un combat contra molts dels SUV actuals. Té una línia molt bona, bon espai i molta comoditat interior, una relació entre qualitat i preu excepcional i amb el que, de ben segur, et podràs despreocupar de tot per afrontar, amb solvència i dinamisme, totes i cada una de les situacions que et pot deparar qualsevol dia de la setmana.

Per a més informació Autopodium Skoda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Solucions de futur

Solucions de futur

Després de l’aturada ocasionada pel coronavirus, que va obligar a tancar

Posterior
Quartararo recorda per què és el campió

Quartararo recorda per què és el campió

Circuit de Portimão, Portugal

També et pot interessar
Total
0
Share